Starten met Tumult

Alle tijd voor je leerlingen met de lessen van Tumult

Welkom!

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om goed van start te gaan met het lesmateriaal van Tumult. Klik hieronder op de verschillende icoontjes om je optimaal en eenvoudig voor te bereiden op het lesgeven met Tumult. Heb je vragen, opmerkingen of kom je er niet uit? Wij staan voor je klaar. Bel naar 020 – 421 51 29 of stuur een mail naar info@tumultgroep.nl, dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

Hierin lees je de belangrijkste informatie om goed te kunnen werken met het lesmateriaal.

Plan een Werken met Tumult sessie in voor het hele team. Dat kan direct bij je consultant. Weet je (nog) niet wie dit is? Stuur even een mailtje naar info@tumultgroep.nl, dan helpen we je verder.

In een mum van tijd optimaal voorbereid op je les.

Met ons lesmateriaal heb je de mogelijkheid om ook ouders bij het vaardighedenonderwijs te betrekken. Bekijk de informatie voor ouders.

Ons lesmateriaal wordt ook uitgeleverd in onze digitale leeromgeving.

Heb je te weinig lesmateriaal? Bestel nog wat bij in onze webshop.

Praktische informatie over werken met Tumult

Klik op de afbeelding van het fonds waar je mee werkt om de praktische informatie te downloaden.

Hoe voeg je klassen toe in member.tumult.nl? Bekijk de handleiding.

Tumult Academy

Werken met Tumult is een blended training voor scholen die (gaan) werken met Tumult, met een jaar lang digitale ondersteuning en inspiratie via onze online memberomgeving en een dagdeel training op school. Leer hoe je de optimale Tumult-les geeft en het maximale uit het lesmateriaal en je leerlingen haalt.

Neem contact op met je consultant om direct een Werken met Tumult sessie bij jou op school te plannen. Weet je (nog) niet wie jouw consultant is? Bel naar 020 421 51 29 of stuur een mailtje naar info@tumult.nl, dan helpen we je verder.

Lees meer over Tumult Academy.

Docentenhandleidingen

Met onze kant-en-klare docentenhandleidingen wordt het voorbereiden van je lessen een makkie! In onze digitale leeromgeving kun je de lesvoorbereidingen direct gratis downloaden. Wil je liever een papieren lesvoorbereiding? Bestel een voordelig docentenpakket (leerlingenwerkboek + docentenhandleiding) in onze webshop.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuwste lesmateriaal en  je laten inspireren voor de beste leerlingbegeleiding en de leukste mentorlessen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Betrek en informeer ouders

Betrek en informeer ouders/opvoeders met onze handige informatie. Hierin kunnen ouders/opvoeders lezen hoe ze inloggen in de digitale leeromgeving, hoe het lesmateriaal in elkaar steekt en waar ze allerlei tips, ouderkaarten en andere hulpmiddelen kunnen vinden. Klik op de afbeelding hiernaast of de knop hieronder om de pdf te openen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Bel ons op 020 – 421 51 29 of stuur een mailtje naar info@tumult.nl

Digitaal werken met Tumult

Download de instructiedocumenten over het werken met onze digitale omgeving als docent of leerling. Of volg de rondleiding voor een uitgebreidere uitleg. Kom je er toch niet uit? Stuur ons even een mailtje via info@tumult.nl of bel naar 020 – 421 51 29.

Actuele lessen

Regelmatig ontwikkelen we een kant-en-klare actuele lesbrief. De lesbrieven zijn ideaal voor een verloren uurtje, maar kunnen ook goed ingezet worden als er actuele thema’s spelen in de klas. Denk aan een onveilige sfeer in de klas, een landelijk evenement of feestelijkheden. De lesbrieven vind je als klantschool van Tumult in de digitale omgeving bij Actuele lessen. Je kunt de lesbrieven direct in je les gebruiken!

Tumult op het VSO

Wil je weten hoe de leergebiedoverstijgende kerndoelen aan bod komen in het lesmateriaal van Tumult? Klik op de afbeelding hieronder om het overzicht te bekijken.

Tumult en SCOL

Wil je weten hoe je de Sociale Competentie ObservatieLijst (SCOL) samen met het lesmateriaal van Tumult kunt gebruiken? Klik op een van de afbeeldingen hieronder om het overzicht te bekijken.

Blijf op de hoogte met onze blogs

We bloggen regelmatig over onderwijs. Bijvoorbeeld over nieuwe inzichten, ervaringen met ons lesmateriaal, tools om in je klas te gebruiken of andere onderwijsvernieuwingen.

Meer lesmateriaal nodig?

In onze webshop kun je het hele jaar door extra lesmateriaal bijbestellen. Heb je hulp nodig bij je bestelling? Onze klantenservice staat voor je klaar. Stuur een mailtje naar info@tumult.nl of bel naar 020 – 421 51 29.

Search