Meer tijd voor je lessen, met de praktische informatie van Tumult.

Welkom!

Op deze pagina vind je alle up-to-date informatie die je nodig hebt om goed van start te gaan met het lesmateriaal van Tumult. Klik hieronder op de verschillende icoontjes om je optimaal voor te bereiden op het lesgeven met Tumult. Geen zorgen, je bent in een mum van tijd klaar!

Wil je direct aan de slag?

Download hieronder dan wel even de praktische informatie die hoort bij jouw abonnementen en bekijk hoe je inlogt en werkt in Mijn Tumult. Een abonnement bestaat uit een papieren werkboek in combinatie met digitaal materiaal, of uit alleen digitaal materiaal.

Heb je vragen, opmerkingen of kom je er niet uit? Onze klantenservice staat voor je klaar. Bel naar 020 – 421 51 29 of stuur een mail naar info@tumultgroep.nl, dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

Zoek je informatie over Tumult materiaal op het vso of hoe je Tumult kunt gebruiken in combinatie met SCOL?

Lees verder over vso en SCOL

Stuur deze informatie naar een collega

Wil je je collega ook op de hoogte brengen van deze informatie? Vul zijn/haar e-mailadres hieronder in. Je collega krijgt dan automatisch een mailtje met een link naar deze pagina.

[gravityform id=”55″ title=”false” description=”false”]

Let op! Zie je geen formulier en alleen een code? Zorg dat je onze marketingcookies accepteert. Pas direct je privacyinstellingen aan.

Download onze praktische informatie

Klik op de afbeelding van het fonds waar je mee werkt om de praktische informatie te downloaden. Werk je met digitaal lesmateriaal in Learnbeat? Dan vind je jouw praktische informatie hier.

Studievaardigheden
Sociaal-emotionele vaardigheden
LOB
Basisonderwijs
Tumult Klassiekers

Elke maand een nieuwe lesbrief?

Wil je elke maand een nieuwe lesbrief in je mailbox ontvangen die je zo in je lessen kunt gebruiken? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false”]

Let op! Zie je geen formulier en alleen een code? Zorg dat je onze marketingcookies accepteert. Pas direct je privacyinstellingen aan.

Onze lesvoorbereidingen

Met onze kant-en-klare lesvoorbereidingen neemt het voorbereiden van je lessen weinig tijd in beslag. In de digitale leeromgeving Mijn Tumult kun je de lesvoorbereidingen direct gratis downloaden. Wil je liever een papieren lesvoorbereiding? Bestel een docentenpakket (leerlingenwerkboek + lesvoorbereidingsboek) in onze webshop.