Hier vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Vul dan hiernaast het formulier in of neem contact met ons op via 020-421 51 29 of info@tumultgroep.nl. Je kunt ook onze startinformatie downloaden voor meer informatie over het aanmaken van een account.

Vragen over het bestellen van lesmateriaal

Je kunt ons lesmateriaal direct bestellen in onze webshop. Voor vragen of op-maat bestellingen, kun je bellen of mailen naar Tumult: 020 – 4215129 of info@tumultgroep.nl.
De levertijd van een bestelling is maximaal 2 weken. Je kunt bij je bestelling in onze webshop, aangeven wanneer je de boeken bij jou op school geleverd wilt hebben. We doen dan ons best om de bestelling op jouw voorkeursdatum af te leveren.
Ja hoor, dat is geen probleem. Je kunt gewoon bestellen via onze webshop of stuur een mailtje naar info@tumultgroep.nl voor een op-maat bestelling.

Vragen over lesmateriaal/abonnementen

Ja, leerlingen kunnen een eigen account aanmaken en zelf het lesmateriaal bekijken waar de school toegang toe heeft. Leerlingen kunnen de leskaarten en docententoelichting niet zien.
Als je al een abonnement hebt, neemt Tumult ruimschoots voordat de jaarlijkse opzegtermijn verloopt, contact op met de school om de wensen te bespreken. Wil je zelf je abonnement uitbreiden, kun je natuurlijk altijd contact opnemen via 020-4215129 of info@tumultgroep.nl.
Onze abonnementen lopen af aan het eind van een schooljaar, maar we bieden ook meerjarencontracten met een aantrekkelijke korting aan. Wil je hier meer informatie over? Bel naar 020-4215129 of stuur ons een mailtje. Je kunt op elk moment in het schooljaar een abonnement afsluiten.
Jazeker, je kunt direct een proefexemplaar aanvragen via onze pagina Lesmateriaal of via de webshop. Je ontvangt een link naar de digitale versie van het dossier in je mailbox. Wil je graag direct een papieren exemplaar ontvangen? Neem dan contact met ons op via 020-4215129 of info@tumultgroep.nl.
Voor een overzicht van onze prijzen kun je een kijkje nemen in onze webshop. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van de omvang van de bestelling. Bij het afronden van je bestelling, geven we je een inschatting van de verzendkosten. De daadwerkelijke kosten kunnen hier van afwijken.
Zodra je inlogt, verschijnt de tab Mijn Tumult met drie onderdelen: Mijn abonnementen, Mijn profiel en Alle bestanden. Onder Mijn abonnementen vind je een overzicht van de abonnementen van jouw school. Staan jouw abonnementen er niet tussen of kun je het niet vinden? Neem dan contact met ons op via info@tumultgroep.nl of 020-4215129.
Ja dat kan, als school kun je bijvoorbeeld onze informatie voor ouders downloaden en uitdelen aan ouders. Ook ouders kunnen gratis een account aanmaken op lessen.tumult.nl. Op het aanmeldformulier kunnen ze de school van hun zoon of dochter selecteren en op die manier toegang krijgen tot het lesmateriaal. Ouders hebben gratis toegang tot een speciaal ouderabonnement als de school van hun kind klant is.

Vragen over mijn account op tumult.nl

Ga rechtsboven in je scherm naar ‘Mijn Tumult’. Je komt dan op de pagina Inloggen. Vervolgens staat er onder het aanmeldformulier: ‘Nog geen account?”. Vul daar de benodigde gegevens in. Als je klaar bent, heb je direct toegang tot het materiaal dat je school heeft aangeschaft.
Klik rechtsboven in je scherm op de knop ‘Mijn Tumult’. Je komt dan op de pagina Inloggen. Vervolgens staat er linksonder op ‘Wachtwoord vergeten?”. Vul daar de benodigde gegevens in. Je wachtwoord wordt dan per e-mail verzonden naar het e-mailadres dat je tijdens de inschrijving hebt opgegeven. Lukt het niet? Bel dan naar 020-4215129.
Oeps, ergens is iets fout gegaan. Neem contact op met Britte Koppel via 020-4215129 of brittekoppel@tumultgroep.nl, zij kan je verder helpen.

Overige vragen

Browser: IE 10.0, Firefox en Safari. Beeldschermresolutie: 1280 x 600
– Alle gebruikte componenten zijn crossbrowser compatible vanaf IE 10.0.
– De site is gebouwd conform W3-org standaarden (HTML5 en CSS3).
– Voor sommige video’s moet Microsoft Silverlight of Adobe Flash geïnstalleerd zijn.
– Voor goed gebruik moeten Cookies, Sessies, Adobe Flash, User generated sites (zoals YouTube) en Javascripts zijn toegestaan.
Als een bestand niet opent of een link niet werkt, kun je dat aan ons melden. Wij zullen het probleem dan zo snel mogelijk oplossen. Je kunt een probleem melden door bij het desbetreffende bestand op de knop ‘Meld een probleem’ te klikken. Heb je een opmerking of tip over onze website? Mail ze naar info@tumultgroep.nl.