Hier vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Heb je een vraag over het gebruiken van Mijn Tumult? Ga dan naar Mijn Tumult – support. Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Vul dan hiernaast het formulier in of neem contact met ons op via 020-421 51 29 of info@tumultgroep.nl. Je kunt ook onze startinformatie bekijken voor meer informatie over het aanmaken van een account.

Vragen over het bestellen van lesmateriaal

Je kunt ons lesmateriaal direct bestellen in onze webshop. Je kunt ons ook mailen met je wensen. Ook voor andere vragen of op-maat bestellingen, kun je bellen of mailen naar Tumult: 020 – 4215129 of info@tumultgroep.nl.

De levertijd van een bestelling is maximaal 2 weken. Je kunt bij je bestelling in onze webshop, aangeven wanneer je de boeken bij jou op school geleverd wilt hebben. We doen dan ons best om de bestelling op jouw voorkeursdatum af te leveren.

Ja hoor, dat is geen probleem. Je kunt gewoon bestellen via onze webshop of stuur een mailtje naar info@tumultgroep.nl voor een op-maat bestelling.

Jazeker! Bekijk de catalogus met lesmateriaal voor schooljaar 2020-2021 door op deze link te klikken. Wil je bestellen voor het nieuwe schooljaar? Dat kan in onze webshop. Of stuur een mail met je wensen naar info@tumultgroep.nl.