Ik heb zo’n fantastische keukenmachine met 600 mogelijkheden, maar daar gebruikte ik tot voor kort maar een van. Door alle mogelijkheden zie ik door de bomen het bos niet, namelijk. Tijd en zin om me erin te verdiepen heb ik ontbreekt; de handleiding is enorm en ik vind het wel prima zo. Tot ik er gister via een vriendin achterkwam dat ik er ook deeg in kan kneden! Wat dit te maken heeft met het lesmateriaal van Tumult? Ook dat heeft ontzettend veel mogelijkheden. Daarom in deze blog een helder overzicht daarvan en welk materiaal je voor welk doel gebruikt.

Wat voor mogelijkheden biedt het lesmateriaal van Tumult? Niet alleen kun je het inzetten naar behoefte, omdat het niet lineair geschreven is; je kunt er ook mee differentiëren, monitoren, enzovoort. Ik hoop dat je met het overzicht hieronder iets sneller thuis bent in het lesmateriaal dan dat ik de functies van mijn keukenmachine leer kennen.

Klik op de afbeelding om het overzicht te downloaden

Meer handige overzichten met beknopte uitleg over het lesmateriaal vind je op tumult.nl/starten-met-tumult. Heb je nog vragen of suggesties? Neem gerust contact op of laat een reactie achter!

Print Friendly, PDF & Email