Hans Wendel - Directeur
Hans WendelDirecteur
Tumult maken is mij op het lijf geschreven: ondernemen, leren voor het leven en samen met een talentvol team ieders talenten ontplooien.

Je kunt me alles vragen over Tumult.

Roco Braas - consultant
Roco BraasConsultant
Festina Lente, haast je langzaam. Bij Tumult help ik scholen met keuzes maken. En daar moet je de tijd voor nemen. Maar als de keuze eenmaal gemaakt is, dan is het vol gas vooruit en sta ik voor je klaar om je te helpen.

Je kunt me alles vragen over werken met Tumult op allerlei devices, over docentenprofessionalisering en over het werken en lesgeven met nieuwe media.

Sandra Huigen - Uitgever
Sandra HuigenUitgever
Samen iets moois en leerzaams creëren en daarbij onderscheidende kwaliteit leveren. Dat is mijn drijfveer als uitgever bij Tumult.

Je kunt me alles vragen over onze abonnementen en over het ontwikkelen van ijzersterk lesmateriaal.

Petra Jonker
Petra JonkerOntwikkelaar lesmateriaal
Educatieve content maken waar gebruikers blij van worden: dat is mijn missie als onderwijskundige bij Tumult en Edutrainers. Daarom wil ik altijd weten hoe iets werkt in de praktijk en hoe we onze lessen en producten nog beter kunnen maken.

Je kunt me alles vragen over onze lopende producties, ons lesmateriaal en onze leerlijnen (van Tumult én Edutrainers).

Mijke Reuhl
Mijke ReuhlProjectmedewerker
Communicatie, taal en onderwijs. Die drie onderwerpen geven mij de meeste energie! Bij Tumult ontwikkel ik digitaal lesmateriaal, begeleid ik klanten bij het werken hiermee en zet ik me in voor allerlei projecten.

Je kunt me alles vragen over onze digitale leeromgevingen en de Nederlandse taal.

Sanne van Esveld
Sanne van EsveldOntwikkelaar lesmateriaal
Samen met docenten en leerlingen lesmateriaal ontwikkelen om ze vaardigheden voor het leven te leren. Dat geeft mij energie bij Tumult! Ik ontwikkel lesmateriaal en leerlijnen en begeleid klanten.

Je kunt mij alles vrag