Maak kennis met het team

Wij maken Tumult!

Hans Wendel

Directeur

Tumult maken is mij op het lijf geschreven: ondernemen, leren voor het leven en samen met een talentvol team ieders talenten ontplooien.

Je kunt me alles vragen over Tumult.

Fabiola Torres Barrera

Relatiebeheerder

Mensen in mijn omgeving beschrijven mij als een empathisch en vakkundig persoon die graag mensen adviseert en helpt, met als doel om samen tot een goede oplossing te komen. Bij Tumult help ik scholen graag verder met het vinden van een passende oplossing binnen het mentoraat om samen te komen tot een mooi resultaat bij het begeleiden van leerlingen.

Lucas Thie

Consultant

In mijn ogen begint sales bij het servicen van scholen. Heeft een school een service vraag, dan los ik dat samen met mijn collega’s op. Op die manier creëer je een band met een school die ervoor zorgt dat scholen graag bij Tumult bestellen. Sterker nog, ze zijn dan gelijk ambassadeur van Tumult geworden!

Leon van Kuijk

Consultant

Al jaren zegt iedereen tegen mij dat ik goed in het onderwijs zou passen. Bij Tumult kan ik mijn passie voor sales en onderwijs perfect combineren. In mijn rol als accountmanager heb ik dagelijks contact met scholen die op zoek zijn naar de beste invulling voor hun mentoraat.

Feikje Swierstra

Officemanager/consultant

Bij Tumult is geen dag hetzelfde! Maar dit maakt mijn functie ook leuk en uitdagend. Ik verzorg de administratie, maak offertes, verstuur facturen, verwerk bestellingen, beantwoord de vele mailtjes die binnenkomen en neem tussendoor ook nog de telefoon op. Ook de bedrijfuitjes kun je het beste aan mij overlaten!

Je kunt mij alles vragen over bestellingen en facturen.

Erik Schoenmaker

Finance

Ik zat altijd achterstevoren in de klas; geen dag zonder tumult. Ik ben ervan overtuigd dat leerlingen die Tumult gebruiken verder komen in het leven en in hun carrière. Financieel en emotioneel.

Je kunt mij alles vragen over finance, business cases en strategie.

Lisa Kooijman

Onderwijskundig leermiddelenontwikkelaar

Tumult maak je samen en dat geeft mij energie: door te leren van, met en over elkaar verrijken we niet alleen onze eigen individuele wereld, maar ook die van elkaar. In ons lesmateriaal draag ik daarom met enthousiasme bij aan het stimuleren van leerlingen en mentoren om te blijven leren.

Imke van Oosterhout

Onderwijskundig leermiddelenontwikkelaar

De ontwikkeling die leerlingen doormaken is best tumultueus! Ik ben gefascineerd door de complexe ontwikkeling van leerlingen en zie het als een uitdaging om lesmateriaal te creëren dat aansluit op hun behoeften. Als onderwijskundige bij Tumult combineer ik daarom mijn passie voor leren, onderzoek en ontwikkeling om passend lesmateriaal te ontwikkelen.

Arjan Grooten

Support & marketing

Als een zeer sociaal en gestructureerd persoon heb ik een passie voor het inrichten van systemen en het ondersteunen van anderen. Ik ben vastberaden om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van onze klanten en positieve resultaten te behalen.

Gian Walhain

Consultant & trainer Tumult Academy

In mijn tijd als docent heb ik het mentorschap ervaren als een apart vakgebied binnen het onderwijs. De persoonlijke band met leerlingen, hen laten ontdekken waar hun talenten liggen en een ankerpunt mogen zijn tijdens moeilijke momenten is waardevol, maar kan ook veel van je vragen. Binnen de Tumult Academy geven wij mentoren kennis, inspiratie en de juiste tools in handen om van het mentorschap een feestje te maken. Met veel plezier lever ik hier een bijdrage aan!

Nicoline van Slingelandt

Content & communicatiemanager

Als content & communicatiemanager ben ik verantwoordelijk voor alle teksten die bij Tumult de deur uitgaan. Naast de dagelijkse contentproductie hou ik me bezig met het grotere geheel; sluit onze communicatie aan bij wat er speelt bij mentoren en teamleiders? Vanuit die invalshoek bouw ik mee aan een toekomstbestendig Tumult.

AnneMirthe Wittekoek

Onderwijskundig contentontwikkelaar

Leren gebeurt altijd en overal, en dat vind ik fascinerend. In mijn ogen is het startpunt altijd nieuwsgierigheid, wrijving en beroering. Tumult dus! Daarom houd ik mij bezig met het uitdenken van prikkelend lesmateriaal dat mentoren én leerlingen stimuleert het beste uit zichzelf te halen.

Search