Maak kennis met ons team 2018-04-17T15:44:51+00:00
Hans Wendel - Directeur
Hans WendelDirecteur
Tumult maken is mij op het lijf geschreven: ondernemen, leren voor het leven en samen met een talentvol team ieders talenten ontplooien.

Je kunt me alles vragen over Tumult.

Emma Paul - senior consultant
Emma PaulSenior consultant
Tijdens mijn studie Onderwijskunde gaf ik al les en dat is nooit meer anders geworden. Het werken met docenten daagt me uit om steeds weer de juiste werkvorm en inspiratie te zoeken. Het is geweldig om in deze spannende en innovatieve tijden deel uit te maken van onderwijsvernieuwingen.

Je kunt me alles vragen over docentenprofessionalisering en het werken en lesgeven met nieuwe media.

Roco Braas - consultant
Roco BraasConsultant
Festina Lente, haast je langzaam. Bij Tumult help ik scholen met keuzes maken. En daar moet je de tijd voor nemen. Maar als de keuze eenmaal gemaakt is, dan is het vol gas vooruit en sta ik voor je klaar om je te helpen.

Je kunt me alles vragen over werken met Tumult op allerlei devices, over docentenprofessionalisering en over het werken en lesgeven met nieuwe media.

Martina Nieuwenhuis - Ontwikkelaar lesmateriaal en consultant
Martina NieuwenhuisOntwikkelaar lesmateriaal en consultant
Het lesmateriaal ontwikkelen, de nieuwsbriefopdrachten schrijven, bloggen en docenten coachen die met het materiaal werken: dat zijn mijn hoofdtaken bij Tumult.

Je kunt me alles vragen over hoe het lesmateriaal in elkaar steekt en hoe je het goed inzet in de klas.

Nadia SpaanOntwikkelaar lesmateriaal
Bijdragen aan de ontwikkeling van vaardige jonge mensen, dat geeft me enorm veel energie. Dit doe ik door kwalitatief goed lesmateriaal te schrijven en scholen te begeleiden bij onderwijskundige keuzes.

Je kunt me alles vragen over het leren van vaardigheden en het lesmateriaal.

Feikje Swierstra - Officemanager en klantenservice
Feikje SwierstraOfficemanager en klantenservice
Bij Tumult is geen dag hetzelfde! Maar dit maakt mijn functie ook leuk en uitdagend. Ik verzorg de administratie, maak offertes, verstuur facturen, verwerk bestellingen, beantwoord de vele mailtjes die binnenkomen en neem tussendoor ook nog de telefoon op. Ook de bedrijfuitjes kun je het beste aan mij overlaten!

Je kunt mij alles vragen over bestellingen en facturen.

Sandra Huigen - Uitgever
Sandra HuigenUitgever
Samen iets moois en leerzaams creëren en daarbij onderscheidende kwaliteit leveren. Dat is mijn drijfveer als uitgever bij Tumult.

Je kunt me alles vragen over onze abonnementen en over het ontwikkelen van ijzersterk lesmateriaal.

Glynis
Glynis KromopawiroMarketing- en communicatiemedewerker
Een heldere boodschap die ertoe doet, daar zet ik me graag voor in. Bij Tumult denk ik na over manieren om het belang van vaardighedenonderwijs bekender te maken en redigeer ik teksten, plan blogs, verstuur nieuwsbrieven en houd de websites bij.

Je kunt me alles vragen over waar Tumult voor staat.

Nina Wendel - Medewerker administratie
Nina WendelMedewerker administratie
Ik zorg ervoor dat achter de schermen bij Tumult alles soepel loopt op de financiële administratie. Facturen versturen, offertes opmaken en betalingen doen: ik hou de financiële touwtjes in handen! Dit is
precies wat ik er zo leuk aan vind!

Je kunt me alles vragen over betalingen, prijzen en facturatie.