Maak kennis met ons team 2019-02-28T12:05:18+02:00
Hans Wendel - Directeur
Hans WendelDirecteur
Tumult maken is mij op het lijf geschreven: ondernemen, leren voor het leven en samen met een talentvol team ieders talenten ontplooien.

Je kunt me alles vragen over Tumult.

Emma Paul - senior consultant
Emma PaulSenior consultant
Tijdens mijn studie Onderwijskunde gaf ik al les en dat is nooit meer anders geworden. Het werken met docenten daagt me uit om steeds weer de juiste werkvorm en inspiratie te zoeken. Het is geweldig om in deze spannende en innovatieve tijden deel uit te maken van onderwijsvernieuwingen.

Je kunt me alles vragen over docentenprofessionalisering en het werken en lesgeven met nieuwe media.

Roco Braas - consultant
Roco BraasConsultant
Festina Lente, haast je langzaam. Bij Tumult help ik scholen met keuzes maken. En daar moet je de tijd voor nemen. Maar als de keuze eenmaal gemaakt is, dan is het vol gas vooruit en sta ik voor je klaar om je te helpen.

Je kunt me alles vragen over werken met Tumult op allerlei devices, over docentenprofessionalisering en over het werken en lesgeven met nieuwe media.

Elin SleebosOntwikkelaar lesmateriaal
Onderwijs, dat is mijn passie. Hoe zorgen we ervoor dat leerlingen zich optimaal ontwikkelen, op de manier die bij hen past? Met deze vraag houd ik mij dagelijks bezig bij Tumult.

Je kunt me alles vragen over het maken van lesmateriaal en ICT in de klas.

Sandra Huigen - Uitgever
Sandra HuigenUitgever
Samen iets moois en leerzaams creëren en daarbij onderscheidende kwaliteit leveren. Dat is mijn drijfveer als uitgever bij Tumult.

Je kunt me alles vragen over onze abonnementen en over het ontwikkelen van ijzersterk lesmateriaal.

Petra Jonker
Petra JonkerOntwikkelaar lesmateriaal
Educatieve content maken waar gebruikers blij van worden: dat is mijn missie als onderwijskundige bij Tumult en Edutrainers. Daarom wil ik altijd weten hoe iets werkt in de praktijk en hoe we onze lessen en producten nog beter kunnen maken.

Je kunt me alles vragen over onze lopende producties, ons lesmateriaal en onze leerlijnen (van Tumult én Edutrainers).

Ebbo Bulder
Ebbo BulderOntwikkelaar lesmateriaal
Hoe ontwerp je een interessante en kwalitatief goede les? De theorie vertalen naar de praktijk is waar ik mij als onderwijskundige het liefste mee bezig houd. Ik ontwerp lesmaterialen voor zowel docenten als leerlingen en zorg ervoor dat deze aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn.

Je kunt me alles vragen over ons digitale lesmateriaal en over vormgeving.

Mijke Reuhl
Mijke ReuhlProjectmedewerker
Communicatie, taal en onderwijs. Die drie onderwerpen geven mij de meeste energie! Bij Tumult ontwikkel ik digitaal lesmateriaal, begeleid ik klanten bij het werken hiermee en zet ik me in voor allerlei projecten.

Je kunt me alles vragen over onze digitale leeromgevingen en de Nederlandse taal.

Feikje Swierstra - Officemanager en klantenservice
Feikje SwierstraOfficemanager en klantenservice
Bij Tumult is geen dag hetzelfde! Maar dit maakt mijn functie ook leuk en uitdagend. Ik verzorg de administratie, maak offertes, verstuur facturen, verwerk bestellingen, beantwoord de vele mailtjes die binnenkomen en neem tussendoor ook nog de telefoon op. Ook de bedrijfuitjes kun je het beste aan mij overlaten!

Je kunt mij alles vragen over bestellingen en facturen.

Glynis
Glynis KromopawiroMarketing- en communicatiemedewerker
Een heldere boodschap die ertoe doet, daar zet ik me graag voor in. Bij Tumult denk ik na over manieren om het belang van vaardighedenonderwijs bekender te maken. En ik redigeer teksten, plan blogs, verstuur nieuwsbrieven en houd de websites bij.

Je kunt me alles vragen over waar Tumult voor staat.

Nina Wendel - Medewerker administratie
Nina WendelMedewerker administratie
Ik zorg ervoor dat achter de schermen bij Tumult alles soepel loopt op de financiële administratie. Facturen versturen, offertes opmaken en betalingen doen: ik hou de financiële touwtjes in handen! Dit is
precies wat ik er zo leuk aan vind!

Je kunt me alles vragen over betalingen, prijzen en facturatie.

Privacyinstellingen

Pas je privacyinstellingen aan of bekijk ons privacybeleid. Je kunt ook direct alle cookies accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen