Met ons lesmateriaal krijg je het vaardighedenonderwijs bij jou op school helemaal op de rit. We hebben uitgebreide abonnementen voor studievaardigheden, sociaal-emotionele vaardigheden, keuzevaardigheden, maatschappij en kunst. Bekijk ons lesmateriaal en bestel een proefexemplaar. In de webshop kun je ook complete lespakketten bestellen. Of je nu digitaal, op papier of blended wilt lesgeven.

Ons lesmateriaal is ook geschikt voor het voortgezet speciaal onderwijs. Een op de zes vso-scholen in Nederland werkt dan ook met abonnementen van Tumult. Wil je weten hoe de leergebiedoverstijgende kerndoelen hierin aan bod komen? Bekijk het overzicht.

Betere toetsresultaten?

Slechte planningen? Ongemotiveerde leerlingen? Knikkende knieën tijdens presentaties? Help je leerlingen op weg met Tumult Studievaardigheden!
Tumult methode voor Studievaardigheden in het voortgezet onderwijs
Ik wil meer zien van studievaardigheden

Goede sfeer in de klas?

Wordt er gepest in de klas? Of kunnen je leerlingen wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken? Tumult Sociaal-emotionele vaardigheden helpt!
Tumult methode voor Studievaardigheden in het voortgezet onderwijs
Vertel me meer over sociale vaardigheden

Kiezen doe je zo

Keuzestress voorkomen? Leerlingen zelfstandige keuzes laten maken? Het Tumult LOB materiaal biedt handvatten voor een geweldige toekomst.
Tumult methode voor LOB in het voortgezet onderwijs
Ik wil meer zien van LOB

Kunst maken en kijken

Kunst kijken én maken; met de kunstabonnementen van Tumult maken leerlingen op een laagdrempelige manier kennis met kunst en cultuur.
Maak kennis met Tumult Kunst