Werken bij Tumult

Stagiair(e) onderwijskunde

Tumult zoekt een

Stagiair(e) Onderwijskunde

Wie zijn wij?

Bij Tumult gaat het over nieuwsgierig worden naar de wereld om je heen en continu leren en ontwikkelen. We zijn een energiek en betrokken team waarbij we samen werken aan onze missie alle leerlingen de kans te geven om zich optimaal te ontplooien. Om dat te bereiken ondersteunen en inspireren wij mentoren en coaches op middelbare scholen, de spil in de begeleiding van leerlingen. Met ons educatieve platform bieden we content en diensten voor studievaardigheden, sociaal-emotionele vaardigheden en keuzevaardigheden.

Wie zoeken we?

Als onderwijskundige stagiair(e) bijt jij je graag vast in een complex probleem en met jouw analytische vaardigheden zorg je voor een passende en creatieve oplossing. Je bent niet bang om te experimenteren en daagt jezelf graag uit. Daarbij heb je een actieve, zelfstandige en nauwkeurige instelling. Ook kun jij goed samenwerken in een team en breng je de juiste partijen bij elkaar. Je bent goed met taal, hebt oog voor detail en hebt affiniteit met de doelgroepen en inhoud van ons lesmateriaal.

Wat moet er gebeuren?

Onze doelstelling is dat je bij Tumult ‘Alles voor mentoren’ vindt. Daarom bouwen wij aan een platform waarmee alle mentoren van Nederlandse VO scholen hun leerlingen nog beter kunnen begeleiden. Het bouwen aan ons platform doen wij aan de hand van de Design Thinking methode. Ons uitgangspunt is om continu de doelgroep te betrekken bij het ontwerpproces van nieuwe producten en/of het verbeteren van bestaande producten. Als onderwijskundige (stagiair(e)) heb je hierin een cruciale rol.

De opdracht

De stageopdracht kan in samenspraak worden gedefinieerd. Wij wensen dat de opdracht voor beide partijen een interessante en nuttige invulling krijgt. Te denken valt aan:

 • Een nieuw onderwijskundige concept uitdenken.
 • Ontwikkelen van sterke didactische (digitale) lessen en opdrachten in ons platform.
 • Onderzoek doen op scholen naar de behoeften van mentoren en leerlingen met behulp van de Design thinking methodiek.
 • Data-gedreven onderzoek uitvoeren in de Tumult memberomgeving.
 • Ontwerpen en ontwikkelen van (online) trainingen voor het mentoraat aan de hand van het ADDIE-model.

Wat kan je leren?

Denk aan competenties als:

 • educatieve problemen systematisch leren analyseren;
 • geschikte ontwikkelmethoden toepassen per praktijksituatie;
 • de vraag vanuit scholen en leerlingen met betrekking tot een leerarrangement formuleren;
 • samenwerken in een team;
 • initiatief nemen, zelf dingen oppakken;
 • eigen ideeën delen en presenteren.

Wij bieden

Een zelfstandige en uitdagende stage met alle kansen om succes te halen en jezelf te ontwikkelen. Een energiek en betrokken team met een prettige, persoonlijke werksfeer inclusief teamuitjes en een grote mate van collegialiteit. Drie mogelijke periodes waarin je je stage kan lopen: september – december, januari – maart, april – juli. En natuurlijk is er begeleiding aanwezig door een onderwijskundige en een prima stagevergoeding.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in dit profiel en heb je zin om mee te doen? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar lisakooijman@tumultgroep.nl. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Lisa Kooijman via 020-4215129.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Search