Overstappen naar ons nieuwe lesmateriaal? Dit zijn je opties!

By | 2018-02-05T18:19:48+00:00 16 maart 2017|Categories: Actueel|Tags: , , , , |0 Comments

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen op deze blog, zijn we druk bezig met het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal. Zo lanceren we in volgend schooljaar maar liefst 5 nieuwe titels voor het voortgezet onderwijs. En ook dit én vorig schooljaar brachten we nieuwe abonnementen uit. Maar wat zijn je opties om over te stappen van een ‘oude’ titel naar onze vernieuwde abonnementen?

Vanaf schooljaar 1718 zijn er in totaal 14 abonnementen in ons nieuwe format. En de komende jaren bouwen we dat steeds verder uit. Maar ook met onze ‘oude’ abonnementen wordt nog steeds veel gewerkt. In een eerdere blog van mijn collega Sandra kon je al lezen waarom overstappen naar een nieuwe titel een goed idee is, in deze blog vertel ik je precies voor welke nieuwe abonnementen je kunt kiezen.

De niveauwaardering van de nieuwe abonnementen is iets anders dan die van ons eerdere materiaal. Zo is er voor sociaal-emotionele en studievaardigheden materiaal voor 3 verschillende niveaus: vmbo, vmbo-t/havo en havo/vwo. Wil je meer weten over waarom we deze verdeling maakten of welk niveau je moet kiezen? Lees dan ook de blog van mijn collega Suzanne.

Hoe zit het precies?

Als je lesmateriaal bij ons bestelt, wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. Logisch! Uiteindelijk is het de bedoeling dat alle ‘oude’ titels vervangen worden door een nieuw abonnement. Over een aantal jaar zullen we dus alleen nog de nieuwe abonnementen verkopen. Momenteel zijn we nog druk aan het ontwikkelen en hebben we voor een aantal studievaardigheden en sociaal-emotionele vaardigheden een vervangende titel:

Digitale proefexemplaren?

Je hoeft mij niet op mijn woord te geloven als ik zeg dat de nieuwe abonnementen steengoed zijn. In onze webshop kun je gemakkelijk zelf een digitaal proefexemplaar van onze nieuwe titels aanvragen. Dan kun je met eigen ogen zien hoe ons nieuwe materiaal is opgebouwd:

Wil je meer weten over ons nieuwe materiaal of heb je vragen over het abonnement dat je nu gebruikt? Neem contact met ons op via info@tumultgroep.nl of stuur een berichtje naar de persoonlijke consultant van jouw school.

Beeld bovenin: Freepik

Print Friendly, PDF & Email
By | 2018-02-05T18:19:48+00:00 16 maart 2017|Categories: Actueel|Tags: , , , , |0 Comments

About the Author:

Britte Koppel
Als marketing-communicatie medewerker bij Tumult ben ik onder andere verantwoordelijk voor het up to date houden van deze blog. Hartstikke leuk om te doen! Daarnaast ben ik ook nog eindredacteur. Dus als je ergens een spelfoutje terugvindt, is dat dus mijn schuld!

Leave A Comment