Joy maakt Tumult #1: Als je er voor gaat dan kun je (bijna) alles!

Gepubliceerd op: 29 april 2022
Door: Hans Wendel

Hoe geweldig is dat: leerlingen die dromen hebben, die ergens voor gaan? Tumult support alle leerlingen om dromen waar te maken en we werden direct enthousiast toen we Joy Willekus ontmoetten.

Wie is Joy?

Joy is met haar 15 jaar één van de beste schoolslagzwemmers van Nederland, traint elke dag keihard en droomt over meedoen aan de Olympische Spelen in 2028 in Los Angeles. Ondertussen gaat Joy ook gewoon elke dag naar school en maakt ze huiswerk.

Serie video’s

Tumult wil de Olympische Droom van Joy graag ondersteunen en haar verhaal delen met alle leerlingen van Nederland: als voorbeeld voor iedereen die ergens voor gaat, voor iedereen die een droom heeft.

In een serie selfvideo’s volgen we Joy die vertelt wat ze allemaal doet om haar droom waar te maken. We zullen deze video’s verbinden aan de inhoud van ons lesmateriaal. Als we bijvoorbeeld een les maken over plannen dan zal Joy vertellen hoe zij plant, hoe zij alle school- en zwemtodo’s organiseert. En ook: welke tips heeft zij voor andere leerlingen?

Nieuwsgierig? Bekijk hier de eerste video op Youtube waarin Joy zichzelf introduceert:

Ben jij ook een leerling met een droom?

Ben jij ook een leerling met een droom, of ken jij leerlingen die iets bijzonders doen, die ergens voor gaan en daar alles aan doen? Laat het ons weten via de mail en deel je droom!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Search