Onze Edupartners #1: waarom we samenwerken met anderen

By | 2018-02-05T18:19:45+00:00 18 april 2017|Categories: Coaching|Tags: , , , , , |0 Comments

Docenten zijn dagelijks bezig om het allerbeste uit zichzelf en hun leerlingen te halen. Het is daarbij een uitdaging om aan te sluiten bij technologische en maatschappelijke ontwikkelingen. We ondersteunen docenten bij het inzetten van nieuwe technologie bij leren, werken en lesgeven. Edutrainers biedt de mogelijkheid tot blended learning via een abonnement met online leerpaden en begeleiding in combinatie met workshops op school. Hierin leer je ICT-tools te gebruiken in je lessen, maar ook om te gebruiken voor je eigen werk!

Samen met Edupartners!

Naast ons eigen team werken we met verschillende partners die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Deze professionals noemen we Edupartners. Hun specialiteiten lopen uiteen van bijvoorbeeld Google Suite, Office 365 tot iPads of gamification in het onderwijs. Samen met deze Edupartners maken we bijvoorbeeld onze leerpaden, zo kunnen we echt goede leerpaden maken over uiteenlopende onderwerpen; iedere Edupartner heeft immers zijn of haar eigen specialiteit. Daarnaast geven veel van de Edupartners ook workshops op scholen om ook fysiek hun kennis te delen. Bovendien zijn veel Edupartners zelf ook docent (geweest) en weten daardoor goed wat er speelt en waar op scholen behoefte aan is.

Benieuwd met welke Edupartners wij samenwerken? Bekijk ze op onze website.

Waarom kiezen we voor het werken met partners?

Door te werken met professionals uit het onderwijs zelf blijven we dicht bij de lespraktijk staan. Onze partners komen in het hele land op scholen, staan tussen leerlingen en docenten, ervaren de vragen en uitdagingen van alledag. Dat is van cruciaal belang om goede workshops én begeleiding aan docenten te kunnen geven. We zijn dan ook trots dat we samenwerken met dit geweldige team aan mensen. Bijkomend voordeel is dat we met ons team praktisch nooit nee hoeven te verkopen, we hebben zo goed als altijd menskracht beschikbaar om in te springen op vragen van scholen; we zijn flexibel. Of het nou een op maat workshop betreft of een grote last minute studiedag, we kunnen altijd samen aan de slag.

Deze blog is de eerste van een blogserie waarin je kunt kennismaken met een aantal van onze Edupartners. Ze vertellen bijvoorbeeld over het werk dat ze doen en wat hen inspireert! Lees de interviews met Edupartners Marc van Maastricht, Veerle van Pinxteren, Sander van Acht, Rhea Flohr of Dieter Möckelman.

Wil je meer weten over wat Edutrainers voor je kan betekenen? Ga naar edutrainers.com. Of meld je aan voor ons wekelijkse blogoverzicht. En ben je benieuwd naar de leerpaden? Kijk dan op spons.nl/edutrainers.

Print Friendly, PDF & Email
By | 2018-02-05T18:19:45+00:00 18 april 2017|Categories: Coaching|Tags: , , , , , |0 Comments

About the Author:

Emma Paul
Tijdens mijn studie Onderwijskunde gaf ik al les en dat is nooit meer anders geworden. Het werken met docenten daagt me uit om steeds weer de juiste werkvorm en inspiratie te zoeken. Het is geweldig om in deze spannende en innovatieve tijden deel uit te maken van onderwijsvernieuwingen. Je kunt me alles vragen over docentenprofessionalisering en het werken en lesgeven met nieuwe media.

Leave A Comment